Despre noi

Despre noi

Pensiunea nostra

Pensiunea este alcatuita din doua corpuri de cladiri, un restaurant-crama, situat in corpul principal, o curte de 2200 mp. cu parcare proprie, spatii verzi, amenajari destinate relaxarii. Gradina este strabatuta de paraul Jales pe-al carui mal au fost amenajate : restaurant cu 75 de locuri, pavilion pe apa si pontoane cu mese in aer liber (cca 50 locuri), gratar in aer liber ( Pentru grupuri mai mari de 20 de persoane pensiunea functioneaza in cuplaj cu Pensiunea Terra Rosa aflata in apropiere care ofera inca 6 camere pentru cazare, masa urmând sa fie servita tot in restaurantul Pensiunii "Pentru tine, Prietene" )

Acestea sunt doar cateva repere, restul le veti descoperi singuri alaturi de prieteni sau familie, cu ajutorul gazdelor. Ofera-ti o clipa de ragaz la terasa de pe malul raului al carui susur e menit sa duca departe, o data cu apele lui, apasarea grijilor pe care le-ai adus cu tine de acasa. Te asteapta Cheile Sohodolului sa-ti infioare sufletul cu salbaticiunea lor, Parcul acvatic Aprilia (piscine pentru cca. 600 de locuri, topogane, jacuzzi si bar in apa, teren de fotbal, baschet, tenis) pentru a te rasfata. Daca esti pasionat de rafting, off-road, drumetii, alpinism, pelerinaje la manastirii, gazdele iti pot facilita accesul la acest gen de activitati, la spectacolele sau sarbatori locale.

Programul Romania Gorj Adventure (www.turismaventura.ro) va ofera o multitudine de activitati : rafting, canioning/cascada, alpinism, escalada, speologie in pesteri si arene, mountain-bike, cicloturism, rapel tiroliana, drumetii montane, off-road, ATV, scubadiving si speoscuba. Pastravaria situata in apropierea pensiunii garanteaza prospetimea pastravului menit a-ti potoli foamea. Pe aceste plaiuri muchiile aspre ale vietii sunt indulcite iar partile frumoase savurate din plin. Indiferent ce activitati vei alege, noi te vom ajuta sa recastigi bucuria de a trai in atmosfera calda si prietenoasa a casei noastre. Te asteptam cu drag si cu speranta ca vei deveni prietenul nostru !


Pentru prietenii nostri!

16

Camere


- 20 locuri de cazare (26 locuri cu extrabed) in 8 camere confortabile duble (1 camere twin şi 7 camere cu pat matrimonial) şi un apartament (doua dormitoare+baie+hol). .
98

locuri restaurant


- restaurant-cramă cu 23 de locuri, living-room şi zonă recepţie; - terasa ponton pe marginea raului 50 de locuri cu posibilitatea de extindere pana la 100;
50

Locuri pavilion rustic


pavilion rustic amenajat pe cursul pârâului Jaleş, ponton cu mese si scaune in aer liber, cca. 50 locuri;
6

Ani de experienta


Suntem o familie de români obişnuiţi, veşnic îndrăgostiţi de viaţă şi natură, care au ridicat pensiunea prin efortul cumulat a două generaţii.